logo aryam

قرص درمان دندان درد عصبی

برای کاهش درد عصبی دندان بهتر است از قرص درمان دندان درد عصبی استفاده کنید

قرص تسکین دهنده درد دندان

 قرص درمان دندان درد عصبی

دندان درد معمولا با درد داخلی و اطراف دندان شروع می شود. اکثر دردهای دندان ها از لثه و استخوان یا خود دندان شروع می شود. درد دندان به دلایل گوناگونی اتفاق می افتد. به همین علت ممکن است برخی دردها ثابت یا برخی دیگر بصورت خود به خود از بین بروند.

برخی درد ها نیز به دلیل استرس و عامل های عصبی بوجود می آیند. احتمالا تا امروز یکبار با دندان دردهای عصبی و سختی های ناشی از آن مواجه شده اید. این درد جدا از طاقت فرسا بودن لذت خوردن خوراکی و غذاهای خوشمزه را نیز از بین می برد. در صورت مواجه شدن با مشکلات گفته شده بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید. هم چنین در صورت تشخیص از قرص درمان دندان درد عصبی استفاده کنید.

معرفی بهترین قرص دندان درد قوی

در بعضی مواقع به دلیل درگیری های مختلف نمیتوانید به دندانپزشک مراجعه کنید و نیاز است از قرص های تسکین دهنده درد دندان استفاده کنید که عبارتند از.

ایبوپروفن

یکی از بهترین قرض ها برای درمان دندان درد عصبی که می‌تواند درد دندان را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد قرص ایبوپروفن است؛ این قرص از جلمه قرص دندان درد قوی است که تا حد امکان بهتر است این قرص توسط یک دندان پزشک بعد از معاینه دندان مصرف شود.

آسپرین

معمولا آسپرین ها در دوزهای متفاوتی یافت می‌شوند که می‌توانند به کاهش درد دندان در مدت زمان نسبتا کوتاهی کمک کنند، این قرص نیز باید به دست پزشک متخصص تجویز شود و باید توجه داشته باشید که از مصرف این قرص در تعداد زیاد باید جدا خودداری نمایید.

استامینوفن

استامیتوفون از جمله قرص های بسیار قوی برای درد دندان است که معمولا بعد از مراجعه به متخصص ایمپلنت و انجام ایمپلنت دندان افراد از این قرص استفاده می‌کنند.

توجه داشته باشید که قرص های آرام کننده درد دندان باید با توجه به شرایط بیمار تجویز بشود.

آنتی بیوتیک ها

آنتی بیتوتیک‌ها برای افرادی که از درد دندان رنج می‌برند گزینه بسیار خوبی است اما فبل از مصرف آن‌ها باید به شرایط فرد و بیماری‌های آن به طور کامل بررسی شود و بعد از آن بیمار به مصرف آنتی بیوتیک تجویز شده بپردازد.

قرص های مسکن کاهش دهنده درد دندان هستند

تاثیر قرص های مسکن در دندان درد

چرا به دندان درد عصبی مبتلا می شویم؟

برای درک هر چه بهتر علت دندان درد عصبی بهتر است ابتدا کمی در مورد دندان و محیط اطراف آن گپ بزنیم. دندان ها توسط مینای دندان از قسمت لثه تا بالا را محافظت می کند. سیمان نیز وظیفه محافظت از قسمت زیرین دندان را دارد. بصورت کلی این دو عامل در کنار یکدیگر وظایف مهم حفاظت از عاج دندان را دارند. عاج تنه و قسمت اصلی دندان است و به پالپ دندان اتصال پیدا می کند. در این قسمت عصب قرار دارد و آغاز گر تمامی دردهای عصبی است.

اگر عاج دندان با عوامل بیرونی درگیر شود عصب تحرک شده و درد ناشی از آن شما اذیت خواهد کرد. این درد اکثر در مواقع مصرف خوراکی های سرد و گرم، مواد غذایی شیرین رخ می دهد. یکی از راه های مقابله با این درد استفاده از قرص درمان دندان درد عصبی است که در این مقاله بیشتر با آن آشنا می شویم.

 استفاده از قرص درمان دندان درد عصبی

اگر دچار دندان درد عصبی شده اید باید چند کار را انجام دهید که مهم ترین آن مراجعه به دندانپزشک است. بعد از بررسی درد دندان شما توسط پزشک وی بهترین راه را به شما پیشنهاد میکند. در اکثر مواقع ممکن است پیشنهادات زیر را به شما بدهد.

  • عدم استفاده از مسواک قدیمی و سفت
  • مسواک زدن درست و از بین نبردن مینای دندان
  • استفاده از خمیر دندان های مخصوص برای دندان های حساس
  • مصرف قرص درمان دندان درد عصبی با مشورت دکتر

از دست دادن لذت غذا خوردن به دلیل درد عصبی دندان

خوردن غذا جدا از اینکه تامین کننده مواد غذایی و پروتئین و ویتامین های بدن شماست، باعث لذت نیز می شود. شما باید نهایت دقت را برای محافظت از دندان کنید تا از مواد مغذی و لذت غذا محروم نشوید. پیش از مراجعه به دندانپزشک بهتر است بطور موقت از قرص درمان دندان درد عصبی استفاده کنید.  ضمن اینکه می توانید از قرص هایی مانند ناپروکسن، استامینوفن و غیره در صورت تشدید شدن درد استفاده کنید.

علل اصلی دندان درد چیست؟

بطور کلی درد دندان سالم شما ممکن است علت های گوناگونی داشته باشد. که در ادامه به بررسی اجمالی آنها می پردازیم.

  • آبسه دندان

آبسه در زمان هایی رخ می دهد که عصب یک دندان از بین رفته یا آسیب دیده باشد. این مشکل اکثرا در افرادی رخ می دهد که دارای دندان شکسته یا پوسیده هستند.

  • فشار دندان عقل

این دندان آخرین دندان است که بین سن 17 تا 25 سالگی رشد میکند. بی توجهی به آن می تواند برای کل دندان ها مشکل ساز باشد. در برخی افراد و به دلیل کمبود جا رشد دندان عقل با درد همراه است که در برخی موارد نیاز به جراحی است.

رشد دندان عقل در برخی افراد نیاز به جراحی دارد

مشکلات فشار دندان عقل

  • حرکت کردن براکت ارتودنسی

وجود براکت های ارتودنسی نیز می تواند عامل بوجود آمدن بسیاری از درد ها باشد. در گاهی اوقات نیاز است از خوردن غذاهای سفت و اسیدی دوری کنید. در بعضی اوقات نیز می توانید با خوردن قرص های آرام بخش درد براکت های را آرام کنید.

  • حامله بودن در بانوان

خانم هایی که باردار هستند اغلب به دلیل افزایش هورمون به دندان مبتلا می شوند. در برخی موارد نیز عامل درد مشکلات لثه و دندان است. برای این موارد می توان با مشورت دندان پزشک از قرص درمان دندان درد عصبی استفاده شود.

  • حساسیت به خوراکی های سرد و گرم و دمای هوا

ریشه این مشکل اکثرا از بین رفتن مینای دندان یا عقب رفتن لثه هاست که مرور زمان رخ می دهد. اگر هنگام میل کردن نوشیدنی های سرد و گرم دندان هایتان دچار درد می شود باید به دندان پزشک مراجعه کنید. همچنین می توانید به صورت موقت از قرص درمان دندان درد عصبی استفاده نمایید. این نوع درد بطور قطع نشان دهند پوسیدگی دندان نیست و می تواند وقت باشد. افرادی که دارای این نوع حساسیت ها هستند بهتر است در بهداشت دهان خود دقت بیشتری کنند.

یکی از نشانه های حساسیت، دندان هنگام خوردن سردی و گرمی است

تاثیر خوراکی های سرد و گرم در دندان درد

  • ملتهب شدن لثه

ملتهب شدن لثه یکی دیگر از عوامل درد دندان است. در برخی موارد میتوان با استفاده از روش های خانگی مشکل را رفع کرد ولی در برخی موارد نیاز است به پزشک مراجعه کنید.

  • شکستگی یا ترک خوردگی در دندان

شکستگی با ترک دندان اکثرا به دلیل تصادف، دندان قروچه یا گاز زدن مواد غذایی سفت بوجود بیاید. درد و سوزش در دندان نشان دهنده شکستگی یا ترک است.

شما می توانید بطور موقت از قرص درمان دندان درد عصبی استفاده کنید. اما بعد از آن باید به پزشک مراجعه کنید به دندان بیشتری آسیب وارد نشود.

شکستگی دندان یکی از عوامل دندان درد است

شکستگی و ترک دندان

  • آفت و زخم دهان

آفت های بوجود آمده در دهان اکثرا بعد از چند روز خود به خود از بین می روند. مسواک زدن و مصرف سبزیجات می تواند آنها را زودتر بهبود ببخشد.

بطور کلی سه نوع آفت کوچک، بزرگ و هپتی فرم وجود دارد که در صورت مشکل ساز شدن باید به دندان پزشک مراجعه کنید.

  • سایش های شیمیایی دندان

این سایش به دلیل وجود باکتری ها نیست و بر اثر تماس دندان با مینا و عاج بوجود می آید. مسواک زدن نادرست خوردن نوشابه های گاز دار بیشتر باعث بوجود آمدن این مشکل می شود.

تمامی موارد ذکر شده مانند درد عصبی می توانند با مصرف غذاهای سرد و گرم عود کنند. گرچه دلیل اصلی دندان دردهای عصبی قرار گرفتن عصب در معرض عوامل خارجی است. برای درمانش اغلب قرص درمان دندان درد عصبی کارساز است.

 سخن آخر

در این مقاله با انواع دندان درد و راه های درمان شان صحبت کردیم. همچنین با قرص درمان دندان درد عصبی و تاثیرات آن برای تسکین موقت درد دندان آشنا شدیم. در اکثر مواقع نیاز است در صورت طولانی شدن درد دندان به دندان پزشک مراجعه کنید تا از مشکلات بعدی جلوگیری کنیم. بهتر است قبل از مصرف دارو به صورت خودسرانه درباره آن تحقیق شود و یا به دکتر مراجعه کنید. زیرا ضرر برخی داروها بسیار بیشتر از سود آنهاست.

سوالات متداول قرص درمان دندان درد عصبی

1درد عصبی دندان چگونه آغاز می شود؟
درد عصب دندان یک درد تیز و مبهم است که در کنار لثه و دندان حس می شود
2آیا دندان درد عصبی خودش درمان می شود؟
بسیار بعید است که خود به خود درمان شود و بهتر است به پزشک مراجعه کنید
3چگونه درد عصبی دندان را تشخیص دهیم؟
بیشتر با احساس درد بعد از خوردن خوراکی های سرد و گرم نمایان می شود. ضمن اینکه درد عصبی دندان شب های بیشتر می شود
2.9/5 - (7 امتیاز)

4 دیدگاه ها

  1. حمید گفت:

    دندون درد مکنه دارم دیوانه مرم چند روز هست درد مکنه
    دندون پوسیده یک تیکه شکسته وجای که دندونم خالی هست
    باید چه کار کنم

    • mobina afrasyabi گفت:

      سلام
      دندان شما به پر کردن و یا عصب کشی احتیاج دارد که باید زیر نظر دکتر متخصص انجام شود.

  2. متین گفت:

    سلام خسته نباشید من چند روز یه نوشیدنی داغ رو با یه نی میل کردم بعد چندروز سقف دهانم درد میکرد بعدش اون درد به لثه ها و دندان وارد شد الان که چند روزی گذشته دندونهام و لثه هام درد می‌کنه چیکار کنم حالا؟!

    • mobina afrasyabi گفت:

      سلام، معمولا این مشکل پس از گذشت مدتی برطرف می‌شود اما اگر درد ادامه داشت برای تجویز دارو باید به دکتر و یا متخصص مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + نوزده =