logo aryam

به چه دندانپزشکی مراجعه کنیم ؟

امروزه افراد با هدف زیبایی و درمانی به دندانپزشک متخصص مراجعه می کنند . بیشتر افراد به دنبال بهترین دندانپزشک در تهران می باشند. دندانپزشکی دارای شاخه های متعدد می باشد که هر دندانپزشکی می تواند در یک رشته یا چند رشته تخصص پیدا کند. اگر فرد به دنبال بهبود طرح لبخند و زیبایی دندانها می باشد باید به دنداپزشک متخصص زیبایی مراجعه کند . اگر در پی درمان بیماری های دندان و لثه می باشد باید به متخصص جراحی لثه مراجعه کند.

دندانپزشک در تهران

بهترین دندانپزشک در تهران کیست؟

تشخیص تخصص دندانپزشک

بیشتر افراد نمی دانند برای درمان برخی از اختلالات دندانی باید به متخصص دندانپزشکی در رشته مرتبط مانند متخصص ارتودنسی مراجعه کرد. برای دانستن این موضوع باید بدانید که زمانی که فرد بعد از گذراندن دکترای دندانپزشکی در صورتی که در رشته ای از دندانپزشکی مانند ایمپلنت دندان ادامه تحصیل دهد در آن رشته متخصص می باشد که در ذیل مدرک پزشکی او کلمه متخصص ایمپلنت دیده می شود. در صورتی که تنها کلمه رشته دندانپزشکی مانند ارتودنسی قید شده باشد فرد در این رشته متخصص نبوده و تنها دوره ای کوتاه از آن رشته را گذرانده است. و در کنار کار دندانپزشکی خدماتی را در این رشته ارائه می دهد. بهترین دندانپزشک در تهران متخصص در رشته ای از دندانپزشکی می باشد .

انواع تخصص در دندانپزشکی

تخصص در دندان پزشکی از انواع مختلفی برخودردار است و هر مشکلی تخصص خاص خود را دارد بهتر است که ابتدا تخصص های دندان پزشکی را بشناسیم و سپس نسبت به درمان اقدام کنیم:

  1. تخصص ارتودنسی
  2. تخصص درمان ریشه یا اندودانتیست
  3. تخصص مربوط به بیماری های دهان
  4. متخصص ایمپلنت
  5. دندانپزشک کودکان
  6. تخصص رادیولوژی دهان و فک
  7. تخصص جراحی صورت فک دهان
  8. تخصص مربوط به جراحی های لثه و ایمپلنت
  9. تخصص زیبایی در دندان
  10. تخصص مربوط به آسیب شناسب صورت و دهان و فک
انواع تخصص در دندانپزشکی

انواع تخصص در دندانپزشکی چیست؟

عوارض عدم مراجعه به متخصص

عدم مراجعه به متخصص دندان‌ پزشکی می‌ تواند عوارض جدی برای سلامت دهان و دندان‌ ها داشته باشد. برخی از عوارض احتمالی عدم مراجعه به دندان‌ پزشکی عبارتند از:

  • پیشرفت بیماری‌ های دهانی و دندانی
    اگر مشکلات مانند تسویه‌ی بدون درد، ترمیمات لازم، یا درمان عفونت‌های دهانی نادیده گرفته شود، ممکن است به تشدید و گسترش آنها منجر شود.
  • افزایش درد
    عدم درمان مشکلات دندانی می‌ تواند منجر به درد شدید و ناخوشایند شود که در نهایت به نیاز به درمان‌ های پیچیده‌ تر منتهی می‌ شود.
  • افزایش هزینه
    تأخیر در درمان مشکلات دندانی می‌ تواند به افزایش هزینه‌ های درمانی منجر شود؛ زیرا ممکن است نیاز به روش‌ های درمانی پیچیده‌ تر و گران‌ قیمت‌ تری داشته باشید.
  • تاثیر بر سلامت کلی
    مشکلات دندانی می‌ توانند تأثیرات منفی بر سلامت عمومی بدن داشته باشند. عفونت‌ های دهانی می‌ توانند به جراحی‌ های جدی‌ تر یا حتی اثرات منفی بر سلامت قلب، کلیه‌ ها و سایر اعضای بدن داشته باشند.
  • تأثیر بر روابط اجتماعی
    مشکلات دندانی می‌ توانند باعث افت روحیه و اعتماد به نفس شود که در نهایت تأثیرات منفی بر روابط اجتماعی فرد داشته باشد.

از این رو، مراجعه به متخصص دندان‌پزشکی به منظور بررسی دوره‌ ای و درمان مناسب مشکلات دهانی و دندانی، از اهمیت بسزایی برخوردار است تا عوارض جدی‌ تر از دست رفتن سلامت دندان‌ ها و دهانی پیشگیری شود.

فعالیت های متخصص ایمپلنت و پروتز چیست؟

در دوره تخصصی چهار ساله بوده و یک پروتزیست دندان  با مهارت کافی که دردوره  رزیدنتی خود کسب کرده است می تواند  درمان ها ی زیر را به طور تخصصی ارائه دهد :

  • پروتزهای ثابت مانند روکش های تمام سرامیک ( زیر کونیا ) ، روکش های فلز سرامیک روکش های تمام فلزی ( طلا و یا آلیاژها)
  • انواع درمان های ایمپلنت مانند ایمپلنت تک دندان و درمان های ایمپلنت پیچیده
  • درمان تخریب های شدید دندان و سایش شدید دندان ها ( دندان قروچه )
  • پروتزهای متحرک مانند دست دندان و پلاک های اکریلی و پارسیل کروم کبالت
  • پروتزهای پیچیده فک و صورت مانند پروتزهای صورت ، چشم ، گوش ، بینی
  • انواع اوردنچرها( دست دندان ) بر پایه ایمپلنت یا بر پایه دندان طبیعی
  • درمان دردهای مفصل گیجگاهی و صدا های آن
  • درمان هایی که به منظور زیبایی لبخند و با استفاده از لمینت یا لمینت بدون تراش یا روکش های فول سرام ( فاقد فلز ) انجام می شود.

تفاوت فلوشیپ و دوره تخصصی چیست؟

فلوشیب و تخصص هر دو مربوط به دوره‌ های آموزشی در دندان‌ پزشکی هستند، اما با هدف‌ ها و محتوای آموزشی متفاوتی ارائه می‌ شوند.

فلوشیب یک دورهٔ تکمیلی برای دندان‌ پزشکان است که پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، می‌  خواهند در زمینه خاصی مانند ارتودنسی، ایمپلنتولوژی، یا پروتزهای پیچیده تخصصی شوند. این دوره‌ ها به طور عمیق‌ تری به مباحث و تکنیک‌ های مربوط به آن حوزه تخصصی می‌ پردازند و به دندان‌ پزشکان اجازه می‌ دهند تا تخصص و توانمندی خود را در آن زمینه بهبود دهند.

تخصص در دندان‌ پزشکی نیز مرحله‌ ای است که پس از فارغ‌ التحصیلی و پس از گذراندن دوره‌ های پایه، دانشجویان به تخصصی خاص مانند ارتودنسی، جراحی دهان و فک‌ ها، پروتزهای دندانی و… می‌ پردازند. آنها تحت آموزش مستقیم از استادان و تخصص‌ های معتبر در زمینه‌ های مختلف قرار می‌ گیرند و پس از اتمام دوره‌ های تخصصی و اخذ مدرک معتبر، به عنوان تخصص‌ مندان در زمینه خاصی از دندان‌پزشکی شناخته می‌ شوند.

به طور خلاصه، فلوشیب بیشتر مربوط به تکمیل و گسترش دانش در یک حوزه خاص است، درحالی که تخصص به تأمین دانش عمیق و گسترده در یک حوزه وارد می‌ شود.

بهترین دندانپزشک

بهترین دندانپزشک در زمینه های مختلف

بهترین دندانپزشک در حوزه های مختلف

در ادامه به معرفی دندان پزشکان در حوزه های مختلف می پردازیم:

متخصص ایمپلنت

معرفی متخصصین ایملپنت:

دکترمیثم آریام

فوق تخصص ایمپلنت و فلوشیپ گذاری در تهران

  • بلوار فردوس شرق – خ ابراهیمی جنوبی – بالای بانک مسکن – ساختمان عقیق ط 3 واحد 9
  • 02144974660

دکتر محمدرضا ساسان

  • اتوبان محلاتی شرق ،خ میرهاشمی، ۱۸متری صاحب زمان ،نبش کوچه بلال حبشی پ ۴واحد اول
  • 0903 677 3585
  • ۰۲۱۳۳۷۱۳۴۵۱

دکتر مرتضی قادری

  • تهران ، روبروی مترو شریعتی ، خیابان منظر نژاد ، پلاک 58 ، واحد 7
  • 021-22893044
  • 021-22893055
سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم شما را با تخصص های مختلف و نوع آموزش های مختلف در زمنیه دندان پزشکی آماده کنیم.

سوالات متداول بهترین دندانپزشک در تهران

  1. برای مشکلات ناصاف بودن دندان ها به کدام تخصص دندانپزشکی باید مراجعه کنیم؟
    اگر با مشکل ناصافی دندان ها روبه رو هستید پیشنهاد ما به شما این است که به متخصصین ارتودنسی مراجعه کنید.
  2. بورد تخصص به چه معنی ست؟
    پس از فارغ‌التحصیلی از رشته‌های دندانپزشکی و اخذ تخصص، افراد می‌توانند در آزمون جامع شرکت کرده و پس از قبولی در آن، دانشنامه یا گواهی بورد تخصصی را دریافت کنند. افرادی که دارای گواهی بورد تخصصی هستند، مجاز به تدریس به عنوان اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها می‌باشند و در این صورت می‌توانند در امور آموزشی و پژوهشی در حوزه دندانپزشکی فعالیت داشته باشند.
  3. در رشته دندانپزشکی فوق تخصص نداریم؟
    در حوزه دندانپزشکی، برخلاف رشته‌ های دیگر پزشکی، مفهوم “دوره فوق تخصص” وجود ندارد. در این حوزه، گواهی “بورد تخصصی” معادل مفهوم فوق تخصص است و سطح بالاتری از تخصص دندانپزشکی را نمایان می‌ کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 4 =